Buro mint - beeldmerk

Implementatie

Efficiënte zorgstructuur

Ben je toe aan een frisse blik op de zorgstructuur in je school? Als school wil je passend onderwijs bieden: de leerlingen “zien” en goed in kaart brengen. Dit vraagt observatie, analyse, interpretatie, afstemming, kennis en tijd.

Tijdens deze implementatie kijken we naar het zorgplan, het proces en de uitvoering. Het handelingsgericht werken staat hierbij centraal. Buro Mint biedt je een frisse en analytische blik op je zorgstructuur en de uitvoering daarvan.

Een implementatie is altijd maatwerk. Neem voor een passend aanbod contact met ons op.

implementatie

Schoolplan gedrag

Het omgaan met moeilijk te verstaan gedrag is een uitdaging voor elke leerkracht. Het gedrag van een leerling of een groep wordt door iedereen anders geïnterpreteerd: door de leerkracht, de IB-er of de directie. Wanneer je een duidelijk pedagogisch plan hebt, is het voor het hele team duidelijk welk leerlinggedrag wordt gestimuleerd of begrensd. Je praat met elkaar over hoe je gewenst gedrag aanleert binnen je school. Over hoe je ouders meeneemt in jullie schoolwaarden en het gedrag dat daaruit voortkomt. Over belonen en straffen. Over wat ongewenst gedrag is, en welke consequenties erop volgen.

Een implementatie is altijd maatwerk. Neem voor een passend aanbod contact met ons op.